Această notă de confidențialitate explică modul în care datele personale (denumite în continuare"Datele") furnizate de dvs. - și colectate de - IVECO Romania SRL (regasit în continuare prin "noi”, "noastră" sau "Compania") prin intermediul acestui site web vor fi gestionate în conformitate cu legile și reglementările aplicabile. Ne angajăm să protejăm și să respectăm confidențialitatea.

1. CUM OBȚINEM DATELE

Datele care pot fi colectate, prelucrate și stocate sunt următoarele:

În mod obișnuit, ne-ați furnizat astfel de date, dar, în unele cazuri, putem colecta date despre dvs. de la o terță parte sau din surse publice. Protejăm datele obținute de la astfel de terțe părți în conformitate cu practicile descrise în această notificare de confidențialitate.

2. CUM FOLOSIM DATELE

Datele colectate pot fi prelucrate de noi în următoarele scopuri:

Datele sunt colectate și prelucrate pe baza unui contractul, prin care cerem in mod legitim acordul explicit pentru prelucrarea în conformitate cu punctele (i) și (ii) și în baza consimțământului dvs. exprimat pentru a urmari activitațile de marketing enumerate la punctele (iii) și (iv). Menționam că în orice moment vp veți putea retrage consimțamantul acordat anterior.

Datele pot fi procesate electronic prin intermediul sistemelor informatice, și manual, pe suport de hârtie. Datele vor fi prelucrate și stocate pe toată durata ciclului lor de viață, asigurându-se securitatea și confidențialitatea acestora respectând principiile corectitudinii, legalității și transparenței și în conformitate cu prevederile legilor și reglementărilor aplicabile.

3. CONSECINŢA LIPSEI ACORDULUI PENTRU FOLOSIREA DATELOR

Exprimarea acordului pentru furnizarea datelor nu este obligatorie. Cu toate acestea, lipsa acordului dvs. pentru folosirea datelor necesare furnizarii unui serviciu sau a unui produs atunci cand el este marcat caobligatoriu, ne poate împiedica să furnizăm serviciul sau produsul respectiv sau poate duce la furnizarea suboptimală a serviciului sau a produsului solicitat. Lipsa datelor marcate opționale nu va restricționa accesul la serviciul sau produsul solicitat.

4. CUM SE PARTAJAZĂ DATELE DUMNEAVOASTRĂ

Această informare de confidențialitate a fost actualizată în mai 2018. Ne rezervăm dreptul de a o modifica sau actualiza periodic pentru a reflecta modificările din legislație sau din activitățile noastre de prelucrare. Actualizarile vor fi publicate pe acest site și vor intra ȋn vigoare din momentul publicării. Vă recomandăm să urmariți periodic această notă de confidențialitate pentru a afla cum vă protejăm datele.

Suntem parte a grupului CNH Industrial. Datele pot fi partajate cu filialele și companiile din grupul CNH Industrial, cu parteneri externi, furnizori de servicii sau distribuitori autorizați, avand sediul în și în afara Uniunii Europene, dar care au obligații contractuale specifice și le vor putea utilizeza numai pentru îndeplinirea scopurilor enumerate mai sus.

Datele pot fi comunicate unor terțe părți pentru a respecta obligațiile legale, pentru a opera și a menține securitatea noastră și a grupului CNH Industrial, pentru a proteja drepturile și proprietățile noastre și ale grupului CNH Industrial, pentru a răspunde solicitărilor autorităților publice sau pentru a ne exercita drepturile în faţa autorităților judiciare.

5. CUM TRANSFERĂM DATELE

Pentru a efectua activitățile de prelucrare a datelor detaliate mai sus, putem transfera date în țări din afara Spațiului Economic European (SEE), inclusiv stocarea acestor date în baze de date digitale sau fizice, gestionate de entități care acționează în numele nostru. Gestionarea bazei de date și prelucrarea datelor sunt limitate la scopurile de prelucrare agreate și sunt efectuate în conformitate cu legile și reglementările privind protecția datelor.

În cazul în care datele sunt transferate în afara SEE, Compania va utiliza orice măsuri contractuale adecvate pentru a garanta o protecție adecvată a datelor, inclusiv - printre altele - acordurile bazate pe clauzele standard de protecție a datelor adoptate de Comisia Europeană aplicabile transferului de date cu caracter personal în afara SEE.

6. PĂSTRAREA DATELOR PERSONALE

Păstrăm datele în sistemele și arhivele noastre pentru atâta timp cât este necesar pentru a urmări scopurile descrise în această comunicare privind confidențialitatea, luând în considerare, după caz, cerințele legale și contractuale.

Atunci când datele nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care sunt procesate, datele vor fi șterse sau păstrate într-o formă care nu va permite identificarea persoanelor vizate, cu condiția să nu existe soliciări legale de folosire a datelor sau permisiunea de a le păstra. Este posibil să continuăm stocarea datelor pentru o perioadă mai lungă de timp în cazul în care este necesar să ne protejăm interesele legate de răspunderea furnizarii serviciilor sau produselor noastre.

Datele prelucrate în scopuri de marketing vor fi păstrate până la retragerea consimțământului dvs. și, în orice caz, în conformitate cu principiile menționate mai sus și cu indicaţiile furnizate de autoritățile competente în materie de confidențialitate.

7. OPERATORUL DATELOR

IVECO Romania SRL, cu sediul in ILFOV, SAT MANOLACHE, STR. CAMINULUI 54 Cod Postal 077107 este Operatorul datele pe care le colectează, procesează și păstrează în cadrul acestei informări de confidențialitate.

8. DREPTURILE DVS. PRIVIND DATELE PERSONALE

Vă puteți exercita drepturile în conformitate cu legile și reglementările aplicabile, printre care:

Puteți exercita drepturile menționate mai sus, contactând-ne după cum urmează:

În cazul unei astfel de solicitări, putem la rândul nostru să solicităm informații de la dvs. pentru a vă verifica identitatea și pentru a vă contacta. Aceste informații, împreună cu alte date pe care deja le deținem, vor fi apoi procesate pentru a răspunde solicitării dvs., conform cerințelor legii aplicabile. Dacă este necesar, anumite informații vor fi transferate către alte companii din sau din afara grupului CNH Industrial care acționează ca procesatori de date pentru datele dvs., pentru a vă satisface solicitarea. Datele dvs. vor fi procesate ȋn timpul necesar evaluării și rezolvării cererea dvs., după care datele dvs. vor fi arhivate pentru o perioadă de timp potrivită, permițându-ne să demonstrăm că cererea a fost gestionată corect și în timp util.

9. ACTUALIZAREA PREZENTEI INFORMĂRI DE CONFIDENȚIALITATE

Această informare de confidențialitate a fost actualizată în mai 2018. Ne rezervăm dreptul de a o modifica sau actualiza periodic pentru a reflecta modificările din legislație sau din activitățile noastre de prelucrare. Actualizarile vor fi publicate pe acest site și vor intra ȋn vigoare din momentul publicării. Vă recomandăm să urmariți periodic această notă de confidențialitate pentru a afla cum vă protejăm datele.

Abonează-te la newsletter

Primește notificare pe e-mail cu oferte și știri despre OK Trucks

Va multumim ca v-ati inregistrat pe site-ul OK Trucks.
Ve-ti primii in curand buletinul nostru informativ cu oferte speciale si alte informatii
A aparut o eroare. Încercați din nou mai târziu sau contactați asistența noastră.

Răspundeți la toate declarațiile următoare

Am citit Informarea de confidențialitate și îmi dau consimțământul pentru scopurile și procesele detaliate mai jos:

ACTIVITĂŢI DE MARKETING - prelucrarea datelor mele de către IVECO Romania SRL pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile IVECO, așa cum este detaliat în secțiunea 2 (iii) din Notă de confidențialitate:

MARKETING PĂRŢI TERŢE - comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua Iveco Romania și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață. așa cum este detaliat în secțiunea 2 (iv) din Notă de confidențialitate: