Warranty_Ro

OK Trucks – vehicule rulate, certificate de Iveco

Un vehicul achiziționat de la OK Trucks este o adevărată investiție in viitorul afacerii voastre. Ceea ce ne deosebește de orice alta companie care comercializează vehicule rulate este însuși faptul că toată gama noastră de mașini este însoțita de servicii care va vor permite sa rulați în siguranță și cu încredere pe toate șoselele din Europa.

Înainte de comercializare, fiecare vehicul OK Trucks Premium trece printr-o inspecție riguroasă realizată de specialiștii Iveco. Verificând elemente precum blocul motor, sistemele electrice, sistemul de direcție etc. specialiștii noștri înlocuiesc toate piesele care nu sunt conforme standardelor Iveco. Astfel, prin intermediul nostru veți intra in posesia unui vehicul sigur, fiabil, pregătit sa parcurgă distanțe lungi oriunde ați avea nevoie de el.

In funcție de nivelul de pregătire al vehiculelor acestea se împart în trei mari categorii.

Iveco Elements

Pentru vehiculele Premium, OK Trucks vă oferă și o garanție specială denumită Elements. Aceasta, in funcție de pachetul ales de dumneavoastră, poate sa fie aplicată atât pe:

Garanția Iveco pentru vehiculele OK Trucks Confort

Pentru persoanele care aleg un vehicul din gama Confort, OK Trucks va pune la dispoziție o garanție care acoperă principalele componente ale trenului de rulare, pârțile mobile, cabina și sașiu, inclusiv elementele de fixare pentru subcadru.

Vehiculele OK Trucks Confort care beneficiază de garanție sunt supuse unor controale specifice pentru a certifica statutul și calitatea lor.

Această garanție este disponibilă pentru vehicule cu vârsta de până la maximum 5 ani și este valabilă pentru 12 luni.

Pentru că știm că achiziția unui vehicul nu este una ușoara, OK Trucks, prin intermediul Iveco va pune la dispoziție o suită de servicii financiare, care pot fi personalizate pentru a face acest proces mai facil. Astfel, achiziționând un vehicul OK Trucks, puteți fi siguri că economisiți atât timp cât și bani!

Fiabilitatea vehiculelor noastre este certificată, iar specialiștii noștri va stau la dispoziție pentru orice fel de întrebare.

Vehiculele Standard

Acestea sunt soluția economica oferita de OK Trucks pentru afacerea voastră. Cu documentele in ordine si gata de drum, acestea nu beneficiază de aceeași atenție precum vehiculele Confort sau Premium . Vehiculele Standard au un preț de achiziție mai redus si au un număr mare de kilometri.


Mobility Care

Circulați in siguranță, fără griji!

Mobility Care este serviciul care se aplică vehiculelor care nu se mai încadrează in normele de garanție Driveline. Prin intermediul Mobility Care, puteți fi siguri că în cazul unei defecțiuni care s-a soldat cu imobilizarea vehiculului, Iveco vă va oferi asistenta 24/7, oriunde in Europa!

Acest serviciu este valabil pentru toate vehiculele, fabricate după anul 2012, cu un număr maxim de km de 300.000 la înregistrare pentru Iveco Daily si 800.000 pentru Stralis și Eurocargo. Prin intermediul Mobility Care, orice client beneficiază de asistență în cazul unei defecțiuni care s-a soldat cu imobilizarea vehiculului. Non stop, 24/7, oriunde v-ați afla pe întreg teritoriul Uniunii Europene, inclusiv Turcia și Ucraina, veți putea apela un număr de urgență care vă va pune în contact direct cu un consultant OK Trucks. Acesta, vă va trimite la locul defecțiunii un service mobil pregătit pentru orice tip de intervenție. Daca reparațiile nu pot fi realizate la fata locului, vehiculul va fi tractat către cel mai apropiat service autorizat Iveco, unde va fi reparat. Ceea ce face Mobility Care un serviciu unic, este însăși faptul că orice reparație de pana la 5000 de euro va fi acoperita de către Iveco. Prin intermediul unui card care funcționează la nivel internațional, orice persoană care beneficiază de Mobility Care poate circula in siguranță și cu încredere în spațiul comunitar european.

Oferte lunare

Partener local

Contactaţi-ne

Abonează-te la newsletter

Va multumim ca v-ati inregistrat pe site-ul OK Trucks.
Ve-ti primii in curand buletinul nostru informativ cu oferte speciale si alte informatii
Va multumim ca v-ati inregistrat pe site-ul OK Trucks.
Ve-ti primii in curand buletinul nostru informativ cu oferte speciale si alte informatii
A aparut o eroare. Încercați din nou mai târziu sau contactați asistența noastră.

Răspundeți la toate declarațiile următoare

Am citit Informarea de confidențialitate și îmi dau consimțământul pentru scopurile și procesele detaliate mai jos:

ACTIVITĂŢI DE MARKETING - prelucrarea datelor mele de către IVECO Romania SRL pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile IVECO, așa cum este detaliat în secțiunea 2 (iii) din Notă de confidențialitate:

MARKETING PĂRŢI TERŢE - comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua Iveco Romania și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață. așa cum este detaliat în secțiunea 2 (iv) din Notă de confidențialitate:


Change cookies