Ghid de retur


Parcurge Ghidul de retur IVECO

Dacă ești utilizator de vehicul IVECO, iar contractul tău de buy back se apropie de perioada de expirare, îți sugerăm să verifici Ghidul de retur. În manualul pentru livrarea vehiculelor vei găsi instrucțiuni cu exemple clare de acceptare sau neacceptare în vederea returnării vehiculelor în condiții adecvate.

Pentru mai multe informații verificați link-urile de mai jos:
Download Return Guide Light Range
Download Return Guide Heavy Range

Oferte lunare

Partener local

Contactaţi-ne

Abonează-te la newsletter

Răspundeți la toate declarațiile următoare

Am citit Informarea de confidențialitate și îmi dau consimțământul pentru scopurile și procesele detaliate mai jos:

ACTIVITĂŢI DE MARKETING - prelucrarea datelor mele de către IVECO Romania SRL pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile IVECO, așa cum este detaliat în secțiunea 2 (iii) din Notă de confidențialitate:

MARKETING PĂRŢI TERŢE - comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua Iveco Romania și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață. așa cum este detaliat în secțiunea 2 (iv) din Notă de confidențialitate:


Change cookies