SERVICIILE DUMNEAVOASTRĂ DE ASISTENȚĂ

Cu pachetele de servicii oferite prin OK TRUKCS TOPCARE (DRIVER CARE, DRIVER & TRUCK CARE, PAYMENT CARE) avem grijă de ceea ce contează cel mai mult pentru dumneavoastră: începând cu sănătatea și siguranța oamenilor, securitatea vehiculelor și a încărcăturii și terminând cu o liniște deplină privind atât șoferul, cât și camionul. Pentru mai multe informații despre pachetele noastre flexibile personalizate pentru necesitățile dumneavoastră, vă rugăm să contactați Centrul dvs. OK TRUCKS.

  • Acoperire în toată Europa
  • Număr dedicat de asistență 24/24, 7/7
  • Call centrer multilingv
Descărcați broșura TOP CARE

Vă rugăm să completaţi formularul pentru a fi contactat în cel mai scurt timp

Please enter a phone number.
Adresa de email nevailda

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Răspundeți la toate declarațiile următoare

Am citit Informarea de confidențialitate și îmi dau consimțământul pentru scopurile și procesele detaliate mai jos:

ACTIVITĂŢI DE MARKETING - prelucrarea datelor mele de către IVECO Romania SRL pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile IVECO, așa cum este detaliat în secțiunea 2 (iii) din Notă de confidențialitate:

MARKETING PĂRŢI TERŢE - comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua IVECO Romania și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață. așa cum este detaliat în secțiunea 2 (iv) din Notă de confidențialitate:


Abonează-te la newsletter

Primește notificare pe e-mail cu oferte și știri despre OK Trucks