Despre OK Trucks

OK Trucks este divizia de vehicule rulate a brandului Iveco. Caracterul multi-brand al OK Trucks permite oricărui client să își poată achiziționa vehiculul preferat prin intermediul nostru, indiferent de marca pe care ar alege-o.

Deși suntem o parte centrală a brandului Iveco, în gama noastră întreagă de vehicule veți putea întâlni și alte mărci populare de autotractoare, camioane, autobuze , vehicule comerciale ușoare și semiremorci. Înainte de punerea spre vânzare a unui produs OK Trucks, acesta trece printr-o suită de inspecții și proceduri de certificare, desfășurate de către specialiștii Iveco. Astfel, de fiecare dată când veți alege să achiziționați un vehicul Comfort sau Premium, din partea OK Trucks, veți știi sigur că veți intra în posesia unui produs sigur, fiabil, aproape nou care vă va permite să vă bucurați de alegerea făcută pentru o perioada îndelungata de timp.

Serviciile unice oferite de către OK Trucks permit oricărui client să folosească noul său vehicul la capacitățile sale maxime.

Pe lângă suita de proceduri de inspecții și de certificări care sunt desfășurate înainte de punerea spre vânzare a unui vehicul Premium, OK Trucks oferă anumite servicii de garanție. Prin intermediul nostru, aveți acces la o gamă întreagă de vehicule rulate, sigure, fiabile și gata de drum!


Descarcă Broşura

Oferte lunare

Partener local

Contactaţi-ne

Abonează-te la newsletter

Va multumim ca v-ati inregistrat pe site-ul OK Trucks.
Ve-ti primii in curand buletinul nostru informativ cu oferte speciale si alte informatii
Va multumim ca v-ati inregistrat pe site-ul OK Trucks.
Ve-ti primii in curand buletinul nostru informativ cu oferte speciale si alte informatii
A aparut o eroare. Încercați din nou mai târziu sau contactați asistența noastră.

Răspundeți la toate declarațiile următoare

Am citit Informarea de confidențialitate și îmi dau consimțământul pentru scopurile și procesele detaliate mai jos:

ACTIVITĂŢI DE MARKETING - prelucrarea datelor mele de către IVECO Romania SRL pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile IVECO, așa cum este detaliat în secțiunea 2 (iii) din Notă de confidențialitate:

MARKETING PĂRŢI TERŢE - comunicarea datelor mele către filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua Iveco Romania și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață. așa cum este detaliat în secțiunea 2 (iv) din Notă de confidențialitate:


Change cookies